Träff för arkivansvariga och arkivombud Växjö kommun

Inbjudan till träff för arkivansvariga och arkivombud 2015Växjö kommun genomför varje år träffar för de arkivansvariga och arkivombud som utsetts av förvaltningar och kommunala bolag. Det är de personer som  har i uppgift att sköta arkiven som finns ute på förvaltningarna. Arkivansvariga och arkivombud förväntas känna till de bestämmelser som gäller för arkiv och dokumenthantering. I år genomförs två träffar för att så många som möjligt ska kunna delta.

På träffarna går Kerstin Johansson och Marie Ulmhed, som är arkivarier på kommunarkivet i Växjö, igenom vad som gäller för arkivhantering i kommunen. Det blir också information om nyheter och någon fördjupning. I år är Elin inbjuden för att berätta om Sydarkiveras verksamhet och arbetet med e-arkiv.

Läs mer:

Växjö kommuns arkivombudsträffar 2015 (Pdf)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.