Temadag om molntjänster

Den 3 maj bjuder Sydarkivera in till en temadag om molntjänster. Det finns fortfarande platser kvar! Sista dag att anmäla sig är den 26 april (på onsdag).

Molntjänster innebär att exempelvis processorkraft, lagring och funktioner tillhandahålls av leverantörer som tjänster över internet. Oavsett vilken typ av IT-leverantör som anlitas av en myndighet ska myndighetens fokus vara att skydda den information som hanteras och säkerställa att informationen hanteras på ett lagligt sätt. Offentlighets- och sekretesslagstiftningen ska, utöver att skydda allmänna intressen, skydda den enskilde mot skada och men som kan uppstå om sekretessbelagda uppgifter röjs.

KarlFredrikBjorklundMånga frågor finns kring begreppet molntjänst. Sydarkivera bjuder därför in till denna temadag där Karl-Fredrik Björklund, från advokatfirman Carler med område it-rätt, integritetsrätt och personuppgifter hjälper oss med kunskap.

Information om temadagen och formulär för bokning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.