Offentlighet och sekretess

Den 21 september är det en utbildning i Alvesta om offentlighet och sekretess. Du kanske är ny som registrator eller behöver en repetition? Utbildningen passar också för dig som är chef med ansvar för administrativ personal, kanslisamordnare eller sekreterare.

Therese_Jigsved

Föreläsare är kanslijurist Therese Jigsved Vimmerby kommun. Therese har mångårig erfarenhet av offentlighet och sekretess i kommunal verksamhet och av att hålla utbildningar i olika kommunaljuridiska ämnen för förtroendevalda och anställda.

Förbundsmedlemmar och anslutande kommuner (Borgholm, Eslöv, Hässleholm, Vadstena och Åtvidaberg) deltar utan kostnad. Anslutande kommun: Välj extern organisation i bokningsformuläret och fyll i uppgifter din kommun (för statistiken). Ingen extra kostnad kommer att faktureras.

Har du frågor om utbildningen kontakta Anki Heimonen.

Läs mer om utbildningen och boka via länken!

Anmäl dig till utbildningen om offentlighet och sekretess

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.