Webbarkivering

Rapporten från utredning av arkivleveranser när det gäller förbundsmedlemmarnas externa webbplatser är publicerad. Den första provinsamlingen genomfördes 2016. Samma år som påbörjade arbetet med utredningen sedan 2016. Under 2017 har samtliga förbundsmedlemmars externa webbsidor samlats in och verktygen för webbarkivering har uttestats. Från och med 2018 samlas förbundsmedlemmarnas webbplatser in en gång om året. Det kommer att skickas ut mer information. Arbete pågår med att samla in kontaktuppgifter till ett nätverk för kommunikatörer. Under 2018 planerar vi att tillgängliggöra den arkiverade webben, i ett första steg via kommunarkiven.

Läs mer om du det går till och hämta rapporten via sidan:

Webbarkivering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.