Intensivutbildningar 2018

Nu är inbjudningarna till årets intensivutbildningar utskickade. Intensivutbildningarna hålls på olika platser under året. Kursen ger övergripande kunskap om informationshantering och arkiv. Kursen håller ett högt tempo med mycket information på kort tid. Grundläggande kunskaper om lagar, roller och ansvar för informationshantering och arkiv behövs för att hänga med.  Utbildningarna är öppna för anställda hos Sydarkiveras förbundsmedlemmar och ingår i medlemsavgiften. Anslutande kommuner kan delta, om det finns ett särskilt avtal.

Läs mer om utbildningarna och anmäl dig via portalen:

Vill du veta mer om utbildningarna eller boka något extra tillfälle, kontakta:

Intensivkurser hålls på plats hos våra nya förbundsmedlemmar Borgholm, Eslöv, Hässleholm och Vellinge. Åtvidaberg och Vadstena blir eventuellt senare under hösten. De utbildningar som hålls ute i kommunerna kan se lite olika ut beroende på önskemål från respektive kommun. De följer i stora delar samma grundkonceptet som intensivutbildningarna som hålls i noderna Alvesta, Hässleholm och Vimmerby.

Det kommer två tillfällen med tvådagars grundutbildning i lite lugnare takt. Håll utkik via portalen och på Yammer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.