Informationskartläggning kvalitetsledning eller synpunktshantering

Arbetar du med kvalitetsledning eller med synpunkter, förslag och klagomål? Sydarkivera bjuder in till workshopar för att inventera den information som skapas i verksamheten. Dessa två workshopar berör till exempel kvalitetsansvariga, verksamhetsutvecklare, verksamhetsledning, kansli, kontaktcenter eller liknande.

Dagen startar med en genomgång av hur det går till med informationskartläggning och säkerhetsklassning. Därefter är det grupparbeten. För varje informationsmängd (handlingstyp) tittar vi på informationssäkerhet och om det finns personuppgifter. Resultatet använder vi bland annat som underlag för mallar för dokumenthanteringsplaner.

Läs mer om workshoparna och hitta formulär för anmälan via länkarna nedan:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.