Vi söker arkivarie!

Anställningens inriktning är att tillsammans med övriga arkivarier i teamet arbeta med råd och stöd till förbundsmedlemmarna. Du arbetar såväl med frågor om e-arkiv och digital informationshantering som traditionell arkivering på papper. Sista dag för ansökan är 1 juni.

I anställningen ingår att vara regional samordnare för ett antal kommuner i regionen. Som regional samordnare är du en första kontakt mot förbundsmedlemmarna, genomför kommunbesök och samordnar regionala träffar med mera. Arbetet innebär resor för att utöva tillsyn samt ge råd och stöd på plats hos förbundsmedlem.

Hela annonsen finns på sidan:

Lediga anställningar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.