Utredning samlokalisering analoga arkiv

Sydarkivera har tillsammans med intresserade förbundsmedlemmar genomfört en utredning om samordning och samlokalisering av analoga arkiv. Rapport från genomförd utredning har skickats för remiss till samtliga förbundsmedlemmar.

Utredningen har genomförts som anslutande tjänst (separat finansiering) på uppdrag av intresserade förbundsmedlemmar. Den 8 juni 2018 föredrogs utredningen Analoga arkiv för Sydarkiveras förbundsstyrelse. Införandet av ett centralarkiv för intresserade kommuner är en betydande förändring för Sydarkivera i dess nuvarande form. Styrelsen beslutade att utredningen ska remissas samtliga förbundsmedlemmar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.