Hitta till oss

Alvesta

Kontoret_AlvestaHuvudkontoret i Alvesta är alltid bemannat mellan klockan 9.00-11.30 på vardagar. Övriga tider efter överenskommelse. Ring gärna före ditt besök. När det är utbildningar eller andra aktiviteter i lokalen är vi på plats från ca 8.30.

Kommer du till Alvesta med bil så hittar du information om parkeringsplatser på Alvesta kommuns webbplats:

Hitta till kontoret i Alvesta:


Hässleholm

Hässleholm nodDet är inga fasta kontorstider så kontakta gärna Alexander Kurtz om du vill komma på besök. Lokalerna är tillgänglighetsanpassade och det finns hiss.

Adress: Norra Stationsgatan 8B, Hässleholm

Hitta till kontoret i Hässleholm:


Karlskrona

GärskullenÖnskar ni komma i kontakt med Karlskrona-kontoret ring gärna på 0472-39 01 56 eller skicka ett mail till karlskrona@sydarkivera.se. Kontoret är öppet måndagar-torsdagar 9.00-12.00 och kan nås via telefon fredagar 9.00-12.00.

Här kan vi hjälpa dig med att plocka fram bygghandlingar, både gamla och nya, samt bifogade handlingar. Vi kan även hjälpa dig med att finna handlingar, akter eller protokoll från nämnder, skolor och handlingar från de gamla landskommunerna.

Adress: Aklejavägen 9, Karlskrona

Hitta till kontoret i Karlskrona:


Vimmerby

Vi har kontorsarbetsplatser  och mötesrum för regionala träffar och utbildningar i Vimmerby. Sydarkiveras utbildningssamordnare Anki Heimonen ansvarar för kontoret i Vimmerby. Det är inte några fasta kontorstider utan kontakta Anki om du vill komma på besök.

Lokalerna är inte tillgängliga (det saknas hiss), vid behov ordnas andra lokaler för aktiviteter i Vimmerby.

Adress: Storgatan 71, Vimmerby

Kommer du till Vimmerby med bil så hittar du information om parkeringsplatser på Vimmerby kommuns webbplats:

Hitta till kontoret i Vimmerby: